Register Now

Register Now

  • Wakacje minęły i lato się skończyło. Przed nami jesień i zima. Krótsze dni, szaro, buro, ponuro, deszczowo i zimno. Co zrobić aby nadchodzący sezon był miły, kolorowy, smaczny, pyszny, aromatyczny, pachnący?
    Zapraszamy do Dorożkarni na nasze warsztaty – może uda się zamknąć trochę lata w słoiku? Stragany uginają się od warzyw i owoców. Oczywiście najlepsze są świeże, jednak istnieje sposób, by cieszyć się ich smakiem przez cały rok. Wystarczą dobre chęci, zapas słoików i ciekawe przepisy.
    Kto z Was lubi dżemy, a kto kiszonki?

    Uwaga! Prosimy o przyniesienie własnych, odpowiednio przygotowanych i wyparzonych słoiczków i nakrętek.

    Termin: 4 października 2020, niedziela, godz. 11.00-13.00
    Prowadzenie: Szymon Gotowski i Katarzyna Salinger
    Koszt: 20 zł/osoba

    zapisz się!

Więcej wydarzeń

Rodzinne warsztaty ceramiczne

03/12/2022 - 03/12/2022

Dorożkarnia

Siekierki 60+: Utopia i dystopia/Allen Mack

30/11/2022 - 30/11/2022

pracownia artysty

Koncert LAUREATÓW festiwalu MIT TON Piosenki Krystyny Kwiatkowskiej

28/11/2022 - 28/11/2022

Teatr Lalek Guliwer, ul. Różana 16

Content | Menu | Access panel